دسته‌بندی نشده

اینورتر جوشکاری چیست؟

دستگاه جوش اینورتر رسا ابزار

اینورتر جوشکاری چیست؟

اینورتر جوشکاری، دستگاهی است که با کمک انرژی برق و حرارت بالایی که ایجاد می‌کند، دو قطعه را ذوب کرده و آنها را به هم می‌چسباند. به عنوان مثال اتصالات درهای آهنی منازل و ادارات به کمک فرآیند جوشکاری اتفاق افتاده است. طی این فرآیند، دستگاه جوش جریان برق را به یک میله به نام الکترود می‌رساند. اکترود که اغلب از جنس آهک، سلولز، اکسید سدیم، خاک رس و… ساخته شده، ذوب می‌شود و با پر کردن فضاهای خالی و در نهایت سرد شدن، اتصالات قوی را می‌سازد.

 

 

طرز کار دستگاه جوش اینورتر چگونه است؟

 

این سؤال که دستگاه جوش اینورتر چگونه کار می‌کند، شاید اصلی‌ترین سؤال جوشکاران برای انتخاب این دستگاه باشد. کابل برق ورودی دستگاه، تک فاز دو رشته برای جریان ۲۲۰ ولت شهری AC است. جریان برق ورودی AC با فرکانس Hz 50-60 که می‌تواند به‌صورت سه یا تک فاز باشد، منبع تغذیه اینورتر را فراهم می‌کند. این جریان ابتدا به جریان DC تبدیل و سپس به فرکانس بالاتر KHz 10-1 تغییر می‌یابد و پس از عبور از مبدل‌های هسته فریتی جریانی تولید می‌گردد. این جریان پس از یکسوسازی و عملیات فیلترینگ و تبدیل آن به جریان مستقیم، برای جوشکاری مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مزایای اینورتر جوشکاری چیست

 

مهم‌ترین مزیت‌های دستگاه جوش اینورتر شامل موارد زیر است:

 

کاهش حجم و وزن دستگاه:

برای تبدیل جریان برق AC به DC در دستگاه‌های جوش اینورتر، از فناوری جدیدی استفاده شده و این موضوع باعث شده سایز آنها کوچک‌تر شود. کاهش حجم و وزن دستگاه به شما اجازه می‌دهد آنها را در موقعیت‌های مختلف استفاده کنید.

راندمان:

با ساخت دستگاه جوش اینورتر شاهد راندمان حدود ۸۰-۹۰٪ هستیم درحالی‌که دستگاه جوش معمولی دارای راندمان قابل‌ توجهی پایین‌تر از حدود ۵۰٪ هستند و از طریق اتلاف گرما مقدار قابل‌توجهی از انرژی را از دست می‌دهند.

انعطاف‌پذیری:

می‌توان مقدار دقیق جریان خروجی را به کمک ولوم‌های نصب شده بر روی اینورترها تنظیم کرد. این قابلیت کنترل جریان منجر به انعطاف‌پذیری بالای این دستگاه‌ها برای کار با انواعی از الکترودها می‌شود.

کیفیت خروجی نهایی:

جریان این دستگاه جوشکاری قابلیت کنترل و کم زیاد کردن نسبت به کار را دارد. همین موضوع باعث شده خروجی نهایی کار و کیفیت آن، نسبت به خروجی دیگر دستگاه های جوش قدیمی بالاتر باشد.

افزایش سرعت کار:

فناوری به کار رفته در دستگاه جوش اینورتر، باعث می‌شود سرعت انجام فرآیند جوشکاری افزایش پیدا کند. این موضوع در واقع به این دلیل است که اینورترها با سرعت بیشتری الکترود را به نقطه ذوب می‌رسانند و در مدت زمان کمتری اجازه آغاز فرآیند جوشکاری را می‌دهند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *